Byg Nyt Sommerhus med tømrer i Nordjylland

Lad tømreren bygge nyt sommerhus

Træ er et af de smukkeste materialer, naturen kan byde på! Et nyt sommerhus bygget i træ er indbegrebet af det danske sommerland, selvom det nye sommerhus i Nordjylland selvfølgelig i dag kan bruges året rundt. Træ er ingen hindring, og det tømrerbyggede sommerhus kan år efter år danne ramme om jeres feriedrømme i Nordjylland.

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS har mange års erfaring med alverdens byggeprojekter i træ, så lad den kompetente tømrer bygge nyt sommerhus for jer i Nordjylland.

Ring i dag og fortæl os om jeres drømme, så vi sammen kan bygge et nyt sommerhus, der​er passet smukt ind i drømmene og i omgivelserne. I kan ringe på telefon
42 42 78 60
.

Nyt sommerhus i træ

Et nyt sommerhus bygget af tømreren indgyder med sin trækonstruktion automatisk en afslappet atmosfære, som er i harmoni med naturen i Nordjylland. I en travl hverdag er der intet der kan skabe fred og ro som et nyt sommerhus i træ, der danner ramme om såvel den romantiske weekend som for sommerferien for familien.

Tømrerens bæredygtige sommerhus

Træ er under alle omstændigheder et naturmateriale, hvilket er godt for klimaet både inde i det nye sommerhus lokalt i Nordjylland og på verdensplan. At træffe bæredygtige valg kan gavne jer selv og jeres nærmeste her og nu, bl.a. når mængden af kunstmaterialer og giftstoffer begrænses, men kan også vise sig at være en god, langsigtet investering, når efterspørgslen på bæredygtige sommerhuse med tiden stiger.

Har I allerede et sommerhus, men drømmer om en tilbygning i træ, kan vi også hjælpe jer.

Vi har som tømrere solid viden om og praktisk erfaring med forskellige træsorter, som hver især har særlige kvaliteter. Når I drømmer om at lade tømreren bygge nyt sommerhus i Nordjylland, er I altid velkomne til at invitere os med i rådgivningsfasen, så det nye sommerhus bliver bygget i den helt rigtige træsort.

Valget afhænger bl.a. af, om det nye sommerhus i Nordjylland skal stå råt eller efterbehandles med olie, træbeskyttelse eller maling. Prisen spiller naturligvis også ind.

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk