Udskiftning af vinduer og døre klarer vi også gerne

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS udfører vi nemlig alle former for reparationer, montering og udskiftning af vinduer og døre. 

Vi hjælper ofte kunder i og omkring Hjørring, Frederikshavn og Aalborg, men kommer også med glæde uden for disse områder.

Nye vinduer og døre kan gøre en stor forskel for udtrykket af dit hjem eller din virksomhed. Derfor kan det godt betale sig at få udskiftet sådanne ting, hvis du vil pifte udseendet af bygningen op. Her hos os hjælper vi med alle former for udskiftninger og monteringer af døre og vinduer – både hos private og erhverv.

Hvad koster en udskiftning af vinduer?

Uanset om dine døre og vinduer skal udskiftes helt, eller om de blot skal renoveres, står vi klar til at hjælpe dig til en god pris. Selvom vi er en billig virksomhed, er vores arbejde dog altid veludført og af høj kvalitet.

Vi lægger nemlig en ære i at yde vores bedste over for vores kunder, uanset hvilken opgave vi bliver stillet overfor.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før vi går i gang med udskiftning af vinduer eller døre. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når du foretager en udskiftning af døre og vinduer. Vi rådgiver naturligvis også i forhold til, hvad der skal til for, at dine døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om vores tilbud og priser på udskiftning af vinduer og døre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også kigge forbi vores værksted i Hjørring for at se vores brede udvalg af alt fra dørhåndtag og hængsler til vinduesrammer og tagvinduer.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 42 78 60, på e-mail: info@toggts.dk, eller ved at du udfylder formularen her på siden.​

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk