Tilbygning til hus udført af professionelt firma

Drømmer du om en bolig med mere plads, men vil du ikke flytte fra dit nuværende hjem? Så er en tilbygning til hus den rette løsning for dig. Hos Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS tilbyder vi forskellige former for tilbygninger til kunder i og omkring Hjørring, Frederikshavn og Aalborg.

Mulighederne for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er flere, end hvad du måske går og forestiller dig. En tilbygning til hus kan nemlig gøre en stor forskel for dit hjem. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra en overdækket terrasse til en tagetage med hems – det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Prisen på en tilbygning til hus afhænger naturligvis af opgavens omfang. Hos os vil du dog altid kunne få et godt tilbud, uanset hvilken opgave du stiller os. Vi har nemlig nogle af landets bedste priser.

Drømmer du om at få foretaget en ombygning af dit hjem, dit sommerhus eller din butik, så skal du altså ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi har stor erfaring på området, hvorfor du altid kan forvente et godt resultat af høj kvalitet. Vi overholder altid vores aftaler og gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Mangler du rådgivning og vejledning omkring dine muligheder, giver vi dig gerne det. Desuden overholder vi naturligvis også altid alle byggetekniske regler.

Ring til os i dag og få et godt tilbud

Ønsker du at få foretaget en tilbygning til hus til en billig pris, kan du kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at realisere dine drømme.

Ring til os på telefon: 42 42 78 60, skriv på e-mail: info@toggts.dk, eller udfyld formularen her på siden, hvis du vil høre mere om dine muligheder.​

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk