Tilbygning til hus udført af professionelt firma

Tilbygning åbner nye muligheder

Tilbygningen er den helt rigtige løsning for jer, der drømmer om mere plads, men ikke er klar til at flytte fra et dejligt hjem eller et skønt naboskab i Hjørring, Frederikshavn eller andre steder i Nordjylland.

Hos Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS forstår vi, at det kan være svært at gennemskue, hvordan jeres behov og ønsker opfyldes bedst muligt. Det er jo ikke hver dag, I skal træffe den slags vigtige beslutninger.

Som fagfolk er tilbygninger til gengæld noget, vi arbejder med hele tiden. Vi insisterer på at udtænke den bedste tilbygning til såvel private som erhverv i Hjørring og omegn, så ring til os i dag og lad os sammen skabe en tilbygning, der løfter jeres hverdag. Vores telefonnummer er 42 42 78 60. I er også velkomne til at sende et par linjer gennem formularen her på siden.

Vores mangeårige erfaring kombineret med vores faglige stolthed gør os til den ideelle partner, når svaret på jeres drømme er en tilbygning til jeres bolig, sommerhus eller virksomhed i Hjørring.

Tilbygning skaber værdi i Hjørring

Ingen tilbygning eller ombygning er for stor eller lille for os! Det centrale er, at tilbygningen netop udvider din bolig (eller virksomhed) i Hjørring med de ekstra kvadratmeter, I har brug for til livet såvel ude som inde.

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen i Hjørring bygger udendørs tilbygninger fx i form af carporte, udhuse og overdækkede terrasser, så biler, brænde, havemøbler og haveredskaber er let tilgængeligt i hverdagen. Indendørs er det kun fantasien der sætter grænser for værdiskabende tilbygninger. Omfanget er ikke altid afgørende, fx kan en hems være lige det sofahjørne, der giver børnene og familien det ekstra rum til fordybelse eller legeaftaler. Andre gange er der brug for nye kvadratmeter i forlængelse af jeres hus, hvor tilbygningen giver jeres hjem hidtil utænkte funktionelle og æstetiske gevinster, når løsningen er gennemtænkt og gennemført.

Tilbygning i høj kvalitet

Vi kan også vise vej gennem skoven af byggetekniske regler for tilbygninger. Såvel de lovmæssige som de fagtekniske regler følges naturligvis til punkt og prikke, så vi kommer trygt og sikkert igennem projektet med en tilbygning, der overholder alle standarder.

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk