Tagrenovering gør en kæmpe forskel

Nyt tegltag i Nordjylland

At lægge nyt tegltag eller at renovere et tegltag er et omfattende projekt for de fleste husejere. Investeringen er dog ofte godt givet ud, for et nyt tegltag ser både pænere ud, giver tryghed på stormfulde dage i Nordjylland – toppen af Danmark – og besparelsen på varmeregningen er til at tage at føle på.

Hos Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS tager vi alle aspekterne med i overvejelserne, når vi rådgiver såvel private som virksomhedsejere i Nordjylland om nyt tegltag. Med vores solide erfaring i ryggen kan vi være din kompetente sparringspartner og tømrer på projekt ”nyt tegltag” eller endda stå for den fulde entreprise, så I ikke overvældes i en allerede travl hverdag.

Ring trygt til os på 42 42 78 60 og lad os sammen tage de første skridt på vej mod et smukkere, tryggere og mere energivenligt tegltag.

Vi giver altid et godt tilbud på jeres nye tegltag eller på renovering af tegltag, hvis det er den mest optimale løsning for jer. Uanset opgavens omfang kan du være sikker på at få en billig pris på tømreropgaven eller hele entreprisen; faktisk får du hos os landets måske laveste priser på nyt tegltag.

Nyt tegltag giver nyt liv

Tegltaget er et klassisk, dansk tag i materialer med rødder i naturen. Et nyt tegltag vil løfte​stilen på boliger og virksomhedsbygninger det har en ægthed og stabilitet over sig, som passer godt til Nordjylland. Bygningens udtryk kan forvandles til noget ganske andet med et nyt tegltag eller ved at renovere et eksisterende tegltag.

Om det er en renovering eller et nyt tegltag, dit hus har brug for, kan vi finde ud af sammen. Vi kommer ganske uforpligtende ud og besigtiger det eksisterende tag og tager en snak om drømme og muligheder. Vi bevæger os typisk i Hjørring, Frederikshavn og Aalborg, men rykker ud i hele Nordjylland.

Måske skal der ved samme lejlighed laves en tilbygning?

Godt tilbud på nyt tegltag i Nordjylland

Vil I have vores vurdering og bud på et stilmæssigt og energimæssig løft af jeres hus i Nordjylland, så kontakt os og få et godt tilbud på nyt tegltag:

Ring på telefon 42 42 78 60 eller skriv en kort besked i formularen her på siden, så vender vi tilbage med det samme.

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk