Nordjysk Glarmester med stor erfaring

Nordjysk glarmester tæmmer glas

Glas er et materiale, som var omgærdet af megen mystik i gamle dage: skrøbeligt og stærkt og glimtende og transparent! Der er stadig noget fascinerende ved de mange typer og nuancer af glarmesterens materiale, som vi støder på i hverdagen og i kunsten. Har du opgaven, har din nordjyske glarmester de stærke kompetencer, der skal til for at løse den. Eksempelvis tilbyder vi:

  • ​Udskiftning af ruder
  • ​Opsætning af spejle
  • ​Tilskæring af glas
  • ​Fremstilling og forarbejdning

Ring til din nordjyske glarmester i dag på telefon 42 42 78 60; vi står klar til at blive udfordret.

Vi har til huse i Hjørring, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Din nordjyske glarmester kører også gerne til fx Frederikshavn og Aalborg, og løser opgaven på stedet. Det kunne være udskiftning af smadrede ruder eller lignende akutte tilkalde-opgaver.

Kreativ glarmester i Hjørring

Vi har gennem årene set mange kunstneriske anvendelser for glas, så vi håber lidt af de kreative sporer er smittet af på den nordjyske glarmester. I hvert fald er vi som glarmester ikke skræmt af specialopgaver eller usædvanlige idéer; vi har erfaringen og mandskabet, der med det samme kan hjælpe dig med at realisere dine drømme. Ingen opgave er for kompliceret – eller for simpel for den sags skyld.

Nordjysk glarmester sætter en ære i at løse alle typer opgaver for såvel private som erhverv på tilfredsstillende og holdbar vis.

Desuden tilbyder vi billige priser på glarmesteropgaver i hele Nordjylland, og udskifter også vinduer og døre.

Alsidig, nordjysk glarmester

Kombineret med professionen som tømrer er Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS en fleksibel samarbejdspartner, der på højt fagligt niveau klarer hele opgaven. Viden og erfaring fra træ-arbejdet udnyttes til holdbart håndværk, hvor de hårde og bløde naturmaterialer spiller sammen.

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk