Glarmester med stor erfaring og brede kompetencer

Hos Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS kan vi løse alle former for opgaver med glas og indramning. Vi leverer altid et godt stykke arbejde til gode priser. Det meste af vores arbejde foregår i og omkring Hjørring, Frederikshavn og Aalborg, men vi kommer også glædeligt uden for disse områder.

Vi er en glarmester med stor erfaring, hvorfor vores kompetencer er stærke og brede. Vi kan klare alt indenfor glasservice, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi tilbyder eksempelvis:

  • Udskiftning af ruder
  • Døgnvagt
  • Opsætning af spejle
  • Tilskæring af glas
  • Fremstilling og forarbejdning
  • Montering og reparation

Hvad koster en glarmester?

Hos os er du garanteret en god pris, uanset hvilken opgave du skal have løst. Derudover arbejder vi altid på at opnå et så godt og holdbart resultat som muligt.

Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du ønsker glarmesterarbejde af højeste kvalitet.

Som glarmester løser vi opgaver for både private og erhverv. Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret. Vi har nemlig en erfaring og et mandskab, der kan klare det hele. Har du en drøm, der skal realiseres, står vi klar til at hjælpe dig med det samme.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du på udkig efter en billig glarmester, der kan hjælpe med alle typer af opgaver i branchen, og som lægger en ære i at gøre sine kunder tilfredse? Så er det os, du leder efter.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 42 42 78 60, skrive på e-mail: info@toggts.dk eller udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med et godt tilbud til dig.​

​Indhent uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

​​

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Kontakt

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring

CVR: 39745410

Telefon: 42 42 78 60

E-mail: info@toggts.dk